Fii eroul unui copil!

2 luni de asistență complexă a 60 de copii, sau 150 de ședințe de asistență și reabilitare la specialiști calificați, vor fi posibile grație fondurilor acumulate din vânzarea biletelor, dar și a donațiilor făcute în cadrul spectacolului FII EROUL UNUI COPIL.

Sâmbătă, 10 decembrie, Centrul Național de Prevenire a Abuzului Față de Copii a organizat la Firarmonica Națională un spectacol de fundraising – FII EROUL UNUI COPIL – concert de muzică folk cu participarea artiștilor Valy Boghean, Ion Razza, Viorel Burlacu, Paul Arva (România) și actorul Nicolae Jelescu.

Cele mai frumoase melodii folk și versuri emoționante au creat o atmosferă de poveste și au sensibilizat  spectatorii, care, la final de concert, au făcut donații în susținerea reabilitării copiilor abuzați.

Impresii sincere și mesaje de recunoștință au fost exprimate imediat după concert, spectatorii postând pe rețelele de socializare aprecieri: 

“A fost o seară de suflet , cu multă lumină și dragoste pentru toți copiii.” (Nati Vozian)

“Mulțumesc pentru acest frumos, sincer și natural spectacol! Multe alte frumoase realizări!” (Nadejda Trofim)

Evenimentul a fost posibil grație implicării artiștilor, a partenerilor Fundația Felicia, Jurnal Trust Media, Realitatea Media, echipa CNPAC, dar și a tuturor spectatorilor care, prin prezență și contribuție, au devenit eroii copiilor ce au nevoie de dragoste, suport și asistență specializată.

Menționăm că anual, în R.Moldova aproape 3000 de copii sunt victime ale abuzului sever şi au nevoie de asistență specializată: psihologică, socială, legală. În cadrul CNPAC, 600 de copii victime ale abuzului sexual, fizic, emoțional, beneficiază anual de asistență complexă.