Funcţii vacante

CNPAC selectează prestatori de servicii de design, elaborare și imprimarea materialelor

În vederea sensibilizării atitudinii societății față de violența împotriva copiilor, precum și pentru prevenirea cazurilor de abuz față de aceștia, CNPAC își propune să editeze mai multe materiale informative destinate părinților, copiilor cît și profesioniștilor care lucrează cu copiii. În acest context, CNPAC va angaja o companie/câteva companii specializate în prestarea serviciilor de design şi tipar a publicaţiilor...vedeți ToR aiciTermen limită de depunere a dosarelor - 15 ianuarie 2018, ora 18:00.

 

CNPAC anunță concurs de selectare a unei companii specializate în produse de papetărie

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta (pentru anul 2018) o companie specializată în comercializarea produselor de papetărie care va fi partenerul CNPAC pe parcursul anului 2018 în aprovizionarea acesteia cu produse de papetărie la cerere. Pentru facilitarea identificării preţurilor pentru produsele de papetărie de către CNPAC, compania trebuie să completeze o tabelă elaborată cu enumerarea celor mai frecvent utilizate produse de papetărie de către aceasta...vedeți tabelulTermen limită de depunere a dosarelor - 15 ianuarie 2018, ora 18:00.

 

CNPAC selectează o companie de audit

CNPAC vă invită să participați la concursul pentru selectarea companiei de audit care va efectua auditul financiar general al organizației pe parcursul perioadei de activitate 1 ianuarie 2017-31 decembrie 2017. Auditul situațiilor financiare urmează să fie desfășurat începând cu 19 martie 2018 cu prezentarea Raportului de Audit Asociației până la 15 aprilie 2017...vedeți ToR aiciTermen limită de depunere a ofertelor - 31 ianuarie 2017, ora 16:00.